De kracht van
Basecone en Unit4 Multivers

Slimmer documenten verwerken, scannen, herkennen, autoriseren en boeken

unit4-logo

Basecone en Unit4 Multivers hebben de krachten gebundeld en bieden de mogelijkheid om nagenoeg real-time facturen en documenten te verwerken in Multivers. Door een verregaande integratie tussen beide systemen is het mogelijk om direct transacties te verwerken naar Multivers, waarbij het document altijd op te vragen is bij de transactie. Een compleet en volledig digitaal archief blijft 10 jaar online beschikbaar. Alle documenten snel, eenvoudig en veilig te benaderen vanuit Basecone en Unit4 Multivers.

In Basecone aangeleverde documenten komen binnen enkele seconden beschikbaar in Unit4 Multivers

Basecone genereert binnen enkele seconden na aanlevering een geautomatiseerd boekingsvoorstel dat met één druk op de knop geboekt kan worden in Unit4 Multivers.

 

Ook zie je een compleet overzicht van alle administraties, zodat gebruikers in één oogopslag kunnen zien welke documenten beschikbaar zijn voor welke administraties. Handig, efficiënt en snel.

Volledig geïntegreerd digitaal archief in Unit4 Multivers

Basecone maakt een link aan van het geboekte document en stuurt deze automatisch door naar Unit4 Multivers. De leveranciersgegevens kunnen door Basecone eenvoudig worden aangemaakt/aangevuld van de factuur en deze worden real-time opgeslagen in Unit4 Multivers.

Basecone apps voor op je telefoon 

Met je Basecone-account kan je gebruikmaken van de app Basecone Spenser. Met deze app maak je snel en eenvoudig een foto van een bonnetje of factuur. Vervolgens kan je deze direct verwerken in Basecone.

Met de autorisatie app Basecone Flux  kan je een door jou te autoriseren document goedkeuren, afkeuren of On Hold zetten. Waar en wanneer je wilt. Zo eenvoudig en snel kan autoriseren gaan.

Basecone Spenser kan je ook gebruiken voor al je declaraties, je hebt zo nooit meer last van zoekgeraakte bonnetjes en declaraties. Wachten op akkoord of een handtekening hoeft niet meer lang te duren.

play-store
app-store
Alles in de cloud, altijd beschikbaar
Snel en gemakkelijk documenten aanleveren

 Online archief volgens de bewaarplicht
Documenten direct beschikbaar in Unit4
Uitgesplitste verwerking van UBL-facturen
 Veilig en altijd beschikbaar

Een Basecone demo in een 1 op 1 webinar met één van onze experts?

Basecone – van schoenendoos tot succes

 • De koppeling tussen Basecone en AccountView is DE manier van samenwerken met de cliënt. Cliënt kan stapsgewijs bepalen wat hij zelf wil/kan doen en wat hij uitbesteed.

  Ralph Sinke Mede-eigenaar SinkeMojet administratie & belastingadvies
 • Met Basecone wordt de betrokkenheid van onze klanten in het proces nog groter, wat de kwaliteit van het proces en de relatie nog sterker maakt.

  Ivo de Pater Abin
 • Met behulp van Basecone kunnen wij onze klanten nog beter ontzorgen.

  Marko Koops A&L Adviseurs & Accountants
 • Het papieren tijdperk heeft zijn langste tijd gehad, daarom gebruiken wij Basecone.

  Jon Hulst Partner Rosier Bijl van Kan
 • Basecone accorderen: ideaal voor de ondernemer die geen papieren meer in handen krijgt en wèl al zijn facturen wil zien.

  Westerveld & Vossers
 • Basecone zorgt er voor dat er veel efficiënter samengewerkt kan worden tussen accountantskantoor en haar klanten. Administraties up to date houden is heel goed mogelijk en bevordert de kwaliteit van de administratie. Evenals het advies dat gegeven kan worden op basis van de administratie. De cijfers zijn immers zeer actueel. Door alles bij te houden kun je vragen ook stellen op het moment dat ze actueel zijn. En niet maanden later nog.

  Schreurs Winter accountants & bedrijfsadviseurs
 • Onze visie is zo min mogelijk uren te besteden aan het basiswerk, waardoor er zoveel mogelijk tijd overblijft om cliënten te helpen en te adviseren.

  Ten Raede Groep
 • Wij zijn nu een jaar aan de slag met Basecone in combinatie met Unit4, en zeer tevreden.  Inmiddels is ons kantoor papierloos en is alles gedigitaliseerd.  De efficiëntie die dit met zich meeneemt is niet te beschrijven. Ik kan andere ondernemers alleen maar aanraden morgen over te stappen.  Als je dan bent overgestapt en je hebt Unit4/Basecone geïmplementeerd ga je merken, dat door de regelmatige updates van de software het steeds beter wordt!

  Easy2send
 • Works great as an accountant's tool for managing scanned purchase and sales invoices for booking into the client’s accounts system. Basecone’s web/mobile app, plus the digital inbox accounts to receive images and the workflow approval process gives greater control and efficiencies for invoices being received, booked and ultimately when they are due to be paid.

  Moore Stephens LLP
 • Basecone is a mobile and web application that provides OCR technology to scan invoices, and simplifies the booking process into a number of integrated cloud accounting systems. Workflow approval is a great additional feature which the heads within the business can use to approve invoices/expense claims, before they are booked and processed into the accounting system.

  Rsult UK Ltd

Verwerk jouw eerste factuur binnen 5 minuten! 14 dagen gratis